ForsideAutoDesktop På Biltorvet Analyse-værktøjer Opslagsværk Bruger profil
 
Fordele, vilkår og priser    

print    send link

Hvad?
Biltorvet.dk henvender sig til alle professionelle bilforhandlere og værksteder.
Biltorvet.dk har til formål at sikre bilforhandlerne og -værkstederne adgang til god og billig markedsføring på Internettet.
Biltorvet.dk har endvidere til formål at skabe platform for de professionelle autovirksomheder for adgang til en række professionelle IT-værktøjer herunder diverse nyttige opslagsværker.

Biltorvet.dk er en af de absolut mest besøgte bilportaler i Danmark. Over 1600 bilforretninger er med på Biltorvet.dk, og dette tal stiger støt.
I tilknytning til Biltorvet.dk udvikles løbende smarte IT-værktøjer til gavn for bilforhandlere og -værksteder. Kontakt os via siden www.biltorvet.as for at høre nærmere.

Hvem?
Biltorvet drives på kommercielle vilkår, men i foreningsånd af Biltorvet A/S, der ejes af over 400 af de største bilvirksomheder, der repræsenterer det dobbelte antal udsalgssteder, og som tegner sig for det meste af bilhandlen i Danmark.

Priser og vilkår
Enhver bilvirksomhed, der driver professionel detailhandel med nye og/eller brugte biler eller service- og reparationsværksted for biler, kan komme med på Biltorvet.dk og få adgang til Biltorvets ydelser. Biltorvet forbeholder sig ret til at ekskludere virksomheder, der ikke agerer i overenstemmelse med de i autobranchen almindeligt accepterede kvalitetsnormer.

Annoncering på Biltorvet.dk koster 99 kr. pr. forretningssted pr. måned + 0,70 kr. pr. annonceret bil pr. dag - dog i alt minimum kr. 195,- pr. måned pr. forretningssted. Automatisk overførsel af bilannoncer fra andre udbydere kan være forbundet med meromkostninger.

Kontakt
Kontakt Biltorvet A/S via www.biltorvet.as.